Styrk din hårvækst

John Bergman forklarer her hvordan man kan øge betingelserne for en bedre hårvækst.

John Bergman er lidt kontroversiel i hans metoder og synspunkter, hvilket jeg finder dybt interessant, men som mange nok kan have svært ved at absorbere og tage til sig. Men jeg synes altså personligt at hans udsagn giver rigtig god mening når det kommer til det at skabe et sundt helbred. Hans grundlæggende fundament for sundt helbred cirkulerer omkring 5 ting. Sund naturlig og varieret kost, at dyrke motion dagligt, at sove tilstrækkeligt, at holde nervebanerne sunde og effektive og at få ro, meditation og bøn ind i din dagligdag. De 5 ting giver jo alle sammen rigtig god mening uanset hvad. Jeg er ikke selv religiøs, men jeg kan sagtens se det sunde i at tro på noget og således afsætte ro og tid til at manifestere ens tanker omkring denne tro i det daglige.

Så… det kan godt være at dit hårtab lige netop for dig skyldes arvemassen, men det er da værd at prøve. Sund kost og naturlige remedier er jo rimelig risiko frit at prøve af, den største bivirkning er jo i dette tilfælde et sundt heldbred og så måske lidt fedtet nat hår.

Så… jeg synes altså hans video giver nogle rigtig gode bud på hvordan du, om ikke andet, kan styrke dine betingelser for bedre hårvækst.

Skriv et svar

Translate »