Hvorfor er nervesystemet så vigtigt

Endnu en video af John Bergman. Jeg ligger syg med halsbetændelse så det jeg kan lave lige nu er at jeg kan stene film og se youtube videoer og i dag stod John Bergman således for tur.

Jeg synes simpelthen at han generelt rammer hovedet på sømmet når det kommer til det at opnå en helhedsorienteret sundhed.

Som kiropraktor går John Bergman naturligvis meget op i sunde og velfungerende nervebaner. Han siger her i videoen at kiropraktorer ikke kun arbejder med skelettets struktur, de arbejder mere med det formål at få skabt god passage til sund og velfungerende nervetransmission.

Jeg er ikke uddannet kiropraktor, så jeg kan ikke forstå det hele af hvad han siger, men hans hovedpointe om at et effektivt nervesystem er fundamentet for et sundt og godt helbred kan jeg dog forstå og det giver mening for mig når han fortæller om det. Nervebanerne er motorvejen for den interne transmission af stimulus og jo bedre det fungerer jo bedre vil kroppen komme til at fungere, blandt andet fordi et stærkt immun forsvar afhænger af et velfungerende nervesystem.

Skriv et svar

Translate »