De tre fundamentale ting i sunde parforhold

Efter min helt personlige påstand, erfaring og tese skal følgende 3 punkter eksistere i nogenlunde harmoni, før et parforhold kan eksistere i helhjertet kærlighed.

1. I skal begge generelt have sexuel tiltrækning.

2. I skal begge kunne kommunikere nogenlunde stabilt, ens og med nogenlunde samme tekniske baggrund.

3. I skal begge have nogenlunde samme dybde og bredde i forhold til hvordan i kan forholde jer til hinanden, men også andre på.

Hvis bare et af forholdende ikke harmonerer nogenlunde ens, harmonerer i ikke rigtigt på sigt og det vil være stort set umuligt at skabe et sundt, harmonisk og helhjertet parforhold. Uden disse, vil det gøre at enten den ene, eller begge partnere, fra tid til anden vil føle at denne nøjes med den anden, det bliver før eller senere ensomt, utrygt, glædesnedbrydende og kærligheden vil sygne hen med tiden.

Alt andet er efter min mening muligt at bygge bro på… så længe disse tre bropiller eksisterer, kan i reparere alt på vejen hvad der måtte gå i stykker eller udfordre jer fremover.

Hvad synes du?

En tanke om “De tre fundamentale ting i sunde parforhold

  1. Jeg er meget enig! Særligt punkt 2 og 3, falder man ofte i, og tror at punkt 1 kan bære det hele. Problemet for mig, har ofte været en stor skævhed i evnen til at kommunikere, og netop hvordan vi har forholdt os til egen udvikling, og mødet med andre mennesker

Skriv et svar

Translate »